Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας

Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας

Η Εταιρεία

Η εταιρεία «KYRTSIOS –NAVAL BUREAU» αποτελεί μία νέα εταιρεία για τον χώρο της ναυτιλίας με στελέχη όμως, που διαθέτουν παραπάνω από 20ετή εμπειρία στο χώρο, από διάφορες θέσεις στις οποίες εργάστηκαν ή και συνεχίζουν να εργάζονται, ως Ναυπηγοί Μελετητές – Σχεδιαστές σε νέες κατασκευές και μετασκευές για οποιαδήποτε κατηγορία και είδος πλοίου είτε ως επιθεωρητές από την θέση του Νηογνώμονα.

Η πολυετή δραστηριότητα μας στο χώρο της ναυτιλίας δίπλα σε καταξιωμένους Ναυπηγούς και Ναυπηγικά Γραφεία του Πειραιά, η διαδρομή μας ως επιθεωρητές νηογνωμόνων είτε στο τμήμα έγκρισης σχεδίων και μελετών είτε σε τμήμα επιθεωρήσεων πλοίων, η σχεδόν καθημερινή μας επαφή με το Υπουργείο Ναυτιλίας, όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνει την δυνατότητα σήμερα να αποτελούμε μέλος των Επιθεωρητών του INSB, να συνεργαζόμαστε με την LIBERO HELLENIC SERVICE, να εκτελούμε καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στο ναυπηγείο «TALOS SHIPYARD» του ομίλου «PRIVATSEA».

Οι στόχοι μας

Στόχος της εταιρείας είναι να βρίσκεται δίπλα στις συνεχείς απαιτήσεις του χώρου είτε λόγω των αλλαγών στην νομοθεσία είτε λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο αλλά και των συνεχών αυξανόμενων αναγκών και διαφοροποιήσεων της αγοράς, καλύπτοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών συνδυάζοντας το βέλτιστο τεχνικό αποτέλεσμα με την οικονομικότερη λύση.

Έχοντας αποκτήσει ατομικά, την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ναυτιλίας όλα αυτά τα χρόνια από τις διάφορες θέσεις στις οποίες εργαστήκαμε, επιδιώκουμε να μεταφέρουμε αλλά και αυξήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη και στο όνομα της νέας εταιρείας.

Η αποστολή μας

Η Παροχή Τεχνικών και θαλάσσιων συμβούλων, που εξυπηρετούν την τοπική και διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα.
Η Υποστήριξη ενός ευρύ τμήματος των απαιτήσεων της θαλάσσιας  κοινότητας
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος και να έχετε το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Το όραμά μας

Όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίζετε, έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΥΣΕΙΣ

Έχουμε την ικανότητα την εμπειρία και τις γνώσεις να διευθετήσουμε οποιοδήποτε ζήτημα και ταυτόχρονα να σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται για την ενημέρωσή σας σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς που ισχύουν για κάθε περίπτωση σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ